Mindstep Care

Indlæser

Workshop om sund livsstil - kun for kvinder


Dato og tid

Onsdag d. 2. oktober 2019 kl. 18:30 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 12:00

Sted

Mindstep Care
Fjordgade 8
9000 Aalborg

Arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.comStærkere, klogere og mere fit

- en workshop om sundhed kun for kvinder!


At være sund betyder at have en krop, der fungerer optimalt med energi til hele dagen, til bevægelse, til jobbet, til familien og de ting livet kræver.

Sundhed er også at have en velfungerende krop med et stærkt immunforsvar, der kan bekæmpe sygdom og stå imod. Det er at have en krop, der føles dejlig at være i, måske ligefrem fantastisk. Og at have et bevidst og fokuseret sind. 

Når du har en sund krop, kan du nemlig gøre flere af de ting du drømmer om, være sammen med familie og venner, dyrke dine interesser, rejse, nyde kæresten, dyrke sport eller udvikle din forretning. 

Hvis du er sund, er du utrolig heldig, og du må gøre alt hvad du kan for at værne om din sundhed. Hvis du ikke er, må du gøre, hvad du kan for at passe på dig selv, gøre dig selv klogere på hvad der skal til for at skabe en sundere livsstil.  

Der er flere faktorer der spiller ind fx:

  • din kost
  • bevægelse
  • din søvn
  • dine tanker og følelser og
  • dine relationer. 

Forandring skabes ikke på en dag. Sandheden er, at der ikke findes et quickfix, en magisk motivationspille eller en enkel træningsøvelse, der gør dig sund, glad og energisk.

På denne workshop bliver du klogere på de faktorer, der har indflydelse på din sundhed og hvor du kan starte. Du får helt håndgribelige idéer, du kan handle på med det samme og du får mulighed for at få svar på de spørgsmål du har.

Kursusholder: Pernille H. Steenberg

Workshoppen gennemføres ved minimum 10 deltagere.  

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.com