Mindstep Care

Indlæser

Workshop om åndedrættet


Dato og tid

Søndag d. 26. maj 2019 kl. 13:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 25. maj 2019 kl. 12:00

Sted

Mindstep - Aalborg
Fjordgade 8
9000 Aalborg

Arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.com


Træk vejret!

Har du tænkt over, hvor meget åndedræt, krop og følelser hænger sammen? Hvis ikke, så tænk blot på hvordan latter og gråd påvirker dit åndedræt. Tænk på inspiration og overraskelse, frygt og leg. Krop, sind og følelser er ikke adskilt, og derfor kan vi arbejde med dem ved at arbejde med åndedrættet.

Åndedrættet er altid med os, men de fleste af os udnytter det slet ikke til alt det, det kan: Ved at tage kontrol over vores åndedræt kan vi blandet andet mindske muskelspændinger, stress, angst og træthed, få bedre søvn og fordøjelse, mere afslappethed, glæde og nærvær, bedre udbytte af vores træning og meget mere.

I denne workshop introduceres du til at arbejde med dit åndedræt, så du kan være afslappet og fokuseret når og hvor som helst. Med masser af liv og godt humør lærer du blandt andet om vejrtrækningens anatomi, hvilke forhindringer der kan være for at trække vejret optimalt, hvilke fordele der er ved at trække vejret rigtigt og hvordan man lærer det.

Mulighederne for bevægelse i brystkassen demonstreres, vi lærer åndedrættets ’do’s and dont´s’ og arbejder med analyse af hinandens åndedræt. Du lærer forskellige åndedrætsteknikker til at slappe af, smidiggøre brystkassen, få den gode søvn og det afslappede fokus, bedre effekt af træning og meget andet. Workshoppen indeholder en ca. 45 minutters åndedræts- og bevægelsessekvens og masser af praksis lige til at tage med hjem.

Underviser: Marie Lind Brandtoft

Pris:

Pris MED Mindstep Care aftale: GRATIS (Virksomhed SKAL oplyses) 

Pris UDEN Mindstep Care aftale: 600 kr. inkl. moms

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@mindstepcare.com

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.com