Mindstep Care

Har vi en aftale?


Dato og tid

Tirsdag d. 5. november 2019 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 1. november 2019 kl. 12:30

Sted

Kompas Hotel Aalborg
Østerbro 27
9000 Aalborg

Arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.comEngang var aftaler noget vi sagde højt og gav hinanden håndslag på, hvad enten vi fik et nyt job eller sagde ja til hinanden i Kirken. I dag er en aftale kun måske en aftale.

Hvad enten vi taler om ægteskabet eller de aftaler vi indgår som en del af en organisation, så er vi udfordrede ift. at overholde selv de vigtigste aftaler. Mange skifter arbejdspladsen ud eller bliver skilt, når den eksisterende aftale ikke giver tilstrækkelig mening for dem at overholde.

Det har fatale konsekvenser for organisationer, når ledere og medarbejdere ikke viser det ansvar det er, at committe sig vedholdende til de opgaver man har påtaget sig, så opgaverne føres ud i livet og målene bliver indfriet.

Danske organisationer hungrer efter ledere og medarbejdere, der
køber ind på de aftaler der indgås, så man for sine lønkroner får en engageret indsats over tid.

I dette foredrag udfordrer Mads Vangsø tidens tvivl og mangel på commitment og vedholdenhed. Han viser hvad det vil sige at tage ansvar for sig selv og for sit team.

Metaforen Mads bruger iforedraget er den aftale han har indgået med sin ro-makker Lasse og hele teamet omkring en krævende ro-tur tværs over Atlanten. Projektet har indtil nu krævet to års vedholdende ansvarstagen, uagtet at selve roturen først startede rigtigt den 12. december 2018, hvor de to mænd er roet ud fra den Kanariske ø, La Gomera.

Hvad har gjort at Mads og hans makker har fastholdt deres beslutning?

De har haft hundredevis af lejligheder til at droppe planen, træningen og alt det besværlige et dedikeret projekt kræver. Men de har været stålfaste i deres beslutning hele vejen.

24% af danske ledere og medarbejdere er aktivt uengagerede. Det vil sige, at de i princippet ror den gale vej ift. de målsætninger og retninger som organisationen har udstukket. Det betyder i praksis, at der er bliver usandsynligt langt over Atlanten.

Den dieselmotor, der skal føre de to mænd over Atlanten, er summen af den commitment, der skal holde humøret og troen oppe, når bølgerne går højest og alt tyder på at gå galt.

Mads giver jer den opskrift, der skal til for at jeres ledere og medarbejdere tager ansvar og vedholdende forbliver committede til de projekter i søsætter.

Mads Vangsø
Mads er en erfaren foredragsholder, der om nogen kan sætte forandring, udvikling og målsætning på spidsen.

Mange kender Mads fra sine mange år som vært på TV og i radio og som morsom standupper landet over. Den seneste årrække har han dog været entreprenør og aktuelt har han netop færdiggjort en af sit livet største udfordringer.

Han har nemlig roet over Atlanterhavet med sin makker Lasse i en
topersoners robåd.

I sine foredrag giver han sine deltagere en inspirerende og motiverende indsigt i den forandring han selv har skabt i sit liv.

Hvorfor det giver mening at sætte sig ekstreme mål, når man alligevel skal møde udvikling og forandring.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.com