Mindstep Care

Altæderens guide til en sundere hverdag


Dato og tid

Tirsdag d. 8. oktober 2019 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 4. oktober 2019 kl. 12:30

Sted

Kompas Hotel Aalborg
Østerbro 27
9000 Aalborg

Arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.comHumoristisk foredrag på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel.

Målgruppen for foredraget er primært medarbejdere og ledere som har fokus på trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

I foredraget vil du ikke møde nogen løftede pegefingre, men få masser at tips og tricks til at komme en smule sundere igennem hverdagen. Foredraget tager udgangspunkt i denne læresætning: ”Æd mindre, bevæg dig mere, spis grønt, groft og længe. Sov godt og med god kvalitet, hav sex og vær social. Drik alkohol sammen med andre, stop med at ryge og husk at motion også er styrketræning, yoga og mindfulness.”

I altæderens guide til en sundere hverdag, får du et udvalg af de alvorlige spark over skinnebenet serveret som entertainment, med masser af involvering, læring og underholdning.

Du vil konkret få sjove og anderledes redskaber til en lidt sundere hverdag, samt huskeregler pakket ind i historier som er svære at glemme fordi de både er sjove, absurde og lidt frække.

Niels Honoré:

Niels har over 17 års erfaring fra briksen med patienter som har haft alt fra rygproblemer, hovedpine og over de seneste år flere og flere med livsstilssygdomme.

Han brænder for sundhed, og så meget at hans virksomhed i Roskilde, har en vision om at gøre byen til Danmarks mest fysiske aktive by.

I oktober 2017 udgav han bogen ”Altæderens guide til en sundere hverdag”, som med krammer, dumslag og 117 sjove ideer forsøger at gøre den danske mand en smule sundere.

Niels mener, at sundhedsvæsnet mangler humor og penge. Og penge kommer der ikke flere af i fremtiden, så lad os arbejde mere med humor ift. at fremme folkesundheden og den velvære vi oplever både på arbejde og i vores privatliv.

I fritiden er Niels hjemmehjælper, og så elsker han Othello lagkage og et godt glas øl.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.com