Mindstep Care

"Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op"


Dato og tid

Tirsdag d. 4. juni 2019 kl. 19:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 4. juni 2019 kl. 18:00

Sted

Kompas Hotel Aalborg
Østerbro 27
9000 Aalborg

Arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.com


“MIT NAVN ER LARS JUHL OG JEG HAR FUCKET MIT LIV OP”

Den tidl. Skibsreder og erhvervsmand, Lars Juhl, har brændt sit lys i begge ender og lidt i midten – samtidig. Og har betalt prisen for sine valg og prioriteringer i livet.

Som 43 årig far til fire, og i sin livs bedste form, faldt Lars Juhl død om på stuegulvet med hjertestop – men blev genoplivet af hustruen. Senere samme aften, på Slagelse Sygehus, fik han endnu et hjertestop og en chance til med lidt hjælp fra dygtige læger, en pacemaker og måske de højere magter.

I foredraget, ”Skakmat”, inviterer Lars Juhl med ind på skakbrættet og deler 3 markante træk fra sit liv med os med henholdsvis Bonden, Springeren og Kongen. Bonden står for den spæde begyndelse og handler om den lille brik med de store ambitioner. Springeren står for hurtig, højere og vildere og giver os et sjældent indblik i livet i overhalingsbanen. Kongen står for både storhed, fald og refleksion.  

Det er en episk fortælling om erobringstugter, storhed og fald og om meningen med livet, forandringsledelse og mestringsstrategier både på det personlige- og forretningsmæssige plan. Og så er det bare en vild historie som de fleste travle mennesker kan spejle sig i og reflektere over.

TID  

Tirsdag d. 4. juni kl. 19.00 – 21.30

PRIS

MED Mindstep Care aftale: GRATIS 

UDEN Mindstep Care aftale: 125 kr.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Mindstep Care
+45 96401111
info@mindstepcare.com